Hae
Outi Karita

Eletään eilinen uudelleen

Päivä mun kanssa tyyppisiä postauksia on toivottu ja nyt olisi sellaisen vuoro. Mun eilinen eli torstai 4.2.2016.

dav

Klo 5.00 Herätyskello soi, ei jaksa herätä, torkutan… Ajastan herätyskellon aina niin, että on varaa torkuttaa kerran tai kaksikin. Useimmiten kello soi vähintään kaksi tuntia ennen töiden alkua, jos on tosi aikainen aamu niin silloin tiukempi aikataulu.

Klo 5.10 torkku soi ja olen jo alkanut selailemaan somekanavia puhelimella, aamuinen tapani. Selata instaa ja facea sängyssä ennenkuin nousen.

Klo 5.20 uninen nainen edelleen, mutta nyt on noustava! silmäluomi on kipeä. Huomasin jo illalla että luomen sisänurkka oli hieman turvoksissa, mutta silmät mulla nyt ärtyy helposti jostain. Nyt aloin tarkemmin katsomaan, niin ihan ripsien juuressa pienenpieni minifiini, AUTS! Mulla ei juurikaan finnejä tuu ja kun niitä on tullut, niin ne tulee yleensä tosi kummiin paikkoihin. Sain pinseteillä nyppäistyä valkoisen pään pois… Letittelen myös letin uuteen uskoon.

dav

Klo 5.40 häärin keittiössä, puurokattila on pesemättä edellisaamulta ja täytyy ruveta tiskaushommiin, inhoan tiskaamista! Olen jo hereillä ja hyräilen lauluja…

Klo 5.45 Riku herää ja tulee unisena keittöön ”Mitä täällä tapahtuu?”. No mähän teen aamupalaa 😀 Laitan radion päälle, suomipopin ja jatkan hyräilyjäni radion biisien tahtiin.

davdav

Klo 6.00 aamupalaa syöden, kaurapuuroa, kanamunan valkuaisia, viherdrinksu, teetä ja blogeja. Selaan aamuisin blogeja ja ensimmäinen blogi, jonka tsekkaan aamuisin on Sairaan kaunis maailma, josko Marissalta olisi tullut postausta jota en ole vielä lukenut ja olihan sielläkin mulle luettavaa ja kommentoiotavaakin 🙂

dav

Klo 6.20 pikapikaa laittautumaan töitä varten ja eväät kasaan, ainiin, pitää muistaa ottaa luistimet mukaan töihin!

Klo 6.40 Pusumoikat Riksan kaa <3 Starttaan töihin, miks mulle tulee aina kiire??? Vaikka heräsin ajoissa niin oon myöhässä aikataulusta kun lähden paitsi jos meen avaamaan päiväkodin, silloin olen hyvissä ajoissa jo lähdössä. Aamupalla jään usein vitkastelemaan liikaa vissiin…

dav

Klo 7.00 starttaa työt ja huh, olen työpaikalla 😀 Töissä on tähän aikaan usein vielä hyvin rauhaisaa, eikä nytkään ole paikalla vasta kuin muutama lapsi.

Klo 7.00-13.15 töitä, mitä kaikkea nyt päiväkoti arkeen kuuluu… Käytiin mm. luistelu/pulkkailuretkellä, toinen kerta mulla luistimet jalassa jäällä moneen moneen vuoteen, yli kymmeneen vuoteen en ole jäällä luistellut ja täytyy sanoa, että luistelu on kyllä kivaa. Täällä oli ainakin ihana aurinkoinen talvipäivä ja kyllä tuo ulkoilu tällaisilla ilmoilla on aikas hyvä työsuhde-etu 🙂
davdav
Klo 13.15-13.45 olen vielä töissä, sillä meille tuli päiväkotiin tuote-esittelijä, jota jäin seuraamaan.
Klo 14.00 olen sulkenut jo työpaikan oven ja suunnannut kaupoille. Tuo mun työpaikka on aivan keskustassa, joten siitä on lyhyt matka kaupoille. Kävin vähän lahjaostoksilla, Rikulla on tulossa nimipäivä ja kyllä, aion lahjoa häntä. Samalla ostin jo ystävänpäivälahjaakin 😉 Ostosten jälkeen suuntaan Coffee Houselle ja otan jättimukin teetä sekä Pulled pork Bagelin. Kahviloissa on todella vakea saada syötyä sekä gluteenittomasti että maidottomasti, mutta onneks mulla ei ole mitään ehdottomuutta. Mulla on mukana Läsnäolon voima kirja, jonka Riku muuten toi mulle töihin, kun olin unohtanut kirjan kotiin ja ajatuksissa oli nämä kahvilatreffit Eckhart Tollen kanssa. Aikas ihana mies mulla, kun toi kotiin jääneen kirjasen, kun sattui itse kotona käväisemään kesken päivää <3 Itseasiassa sain kirjan luettua vihdoin loppuun, luultavasti joku postaus vielä tulossa kirjan herättämistä ajatuksista 😉
hdr
Klo 15.20 käppäilen taas kohti työpaikkaa. Jätin töihin luistimeni, jotka ajattelin hakea. Luistinten lisäksi haen kirjastorepun täynnä kirjoja töistä. Mulla on jos jonkinmoista reppua ja kassia siis kantamuksena kun suuntaan töistä autolleni, työkaveri naureskelee, että olen kuin joku Erä-Reiska 😀
Klo 15.30 suuntaan kirjastolle palauttelamaan kasan lasten kirjoja ja lainaan uuden kasan lasten kirjoja töihin. Vaikka työpäivä oli jo takana, niin tämä kirjastokeikka on myös mun työaikaa, mene nyt suunnitteluajan piikkiin.
Klo 16.30 huristan kotia kohti Skodillacilla 😀 Riku ei ole vielä kotona kun saavun kotiin, hyvä saan lahjapaketit helposti piiloon 😀 Istahdan hetkeksi sohvalle ja sitten Riksa jo tuleekin kotiin. Tulee mun viekkuun hetkeksi sohvalle ja yht´äkkiä mun mieleen tulee Runebergin tortut 😀 Syön kerran vuodessa Runebergin tortun ja tänä vuonna oon niin menossa koko Runebergin päivän, että oli ajatus ottaa varaslähtö ja syödä jo päivää ennen tortut. Siinä sitten sovitan, että mä lähden torttuostoksille ja Riksa tekee ruuan, meillä menee myös vähän pelleilyksi ja lopulta mä lähden kauppaan nauraen vedet silmissä. Semmosta pariskunnan keskinäistä älytöntä pelleilyä 😀
Klo 17.45 syödään olkkarissa ja katsotaan Dexteriä. Ruoka on hyvää ja jälkkäri on hyvää! Ruuaksi oli siis tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja se riitti nyt sellaisenaan, Bagel jonka aiemmin söin oli vissiin sen verran tuhti ja olihan meillä nyt tuossa tuo jälkkärikin. Meni vähän herkutteluksi tää päivä 😀 Meinaan nuokkua kesken Dexterin, mutta en nyt kuitenkaan ala päikkäreille.
davdav
Klo 19.00 käyn laittamassa pyykkikoneen päälle ja istahdan läppäri sylissä sohvalle. Blogin päivitys vuorossa, telkkarissa pyörii Hottikset ja sivusilmällä ja sivukorvalla tulee sitäkin seurattua. En ole kyseistä ohjelmaa seurannut kuin pieniä pätkiä ja en voi kun kummastella….
Klo 20.30 mun kone on toimut taas tosi hitaasti ja Hottiksetkin häiritti mun keksittymistä, mutta saan kuin saankin mun postauksen ilmoille Hevipuolen suosikit, kan du hjäl mig!? Postaus käsittelee pääasiassa hedelmiä ja vihanneksi, mutta lopuksi pyydän apuja musiikkipuoleenkin, joten käy heittämässä musavinkkejä tuohon postaukseen ja jakamassa omaa hevikulutustasi niin ruoka- kuin musiikkipuoleltakin 😉
outi rock
Klo 20-30-21 käyn tyhjentämässä pyykkikoneen, tyhjennän ja täytän vielä tiskikoneenki, meillä oli keittiössä jo pieni tiskivuori, sen kokoienen että laitoin vielä tiskikoneenkin päälle 😛 Väsäsin itselleni banskuletun iltapalaksi ja keitin teetä.
Klo 21.00 pikasuihku
Klo 21.15 jakso Dexteriä ja iltapalaa olkkarissa Riksan kanssa. Kutoskauden viimeinen jakso tuli katsottua ja OMG!! 😀 Noh, kaksi kautta vielä olisi jäljellä…. Mulla oli iltapalaksi toi banskulettu ja sen lisäks syötiin Riksan kanssa puoliks yksi appelsiini ja yksi veriappelsiini. eilen jo hehkutin postauksessa, kuinka hyviä nuo on tällä hetkellä ja edelleen hehkutan, niiiin hyviä! Appelsiineissa kannattaa muuten panostaa laatuun, Brunot on kalliimpia, mutta myös maukkaampia 😉
davdav

Klo 22.00 suurinpiirtein hammaspesulle ja kohti sänkyä. Bongaan vielä facessa Jenni Leväväärän kuvan ”Kumman valitsisit” ja kuvassa on pizza ja salaatti. Siinä olikin jo mun ajatukset kommentoitu, kummallekin on paikkansa. Illan hottikset jakson ja tämän kuvan jälkeen, mietin että millaista painostusta media meille iskee, pitää olla superkaunis, timmivartoilen ja vain terveellisesti syövä… Toki terveitä elämäntapoja on hyvä edistää, mutta onhan sille pizzallekin joskus paikkansa, eikä se ulkonäkö oli kaikki kaikessa, toivottavasti nuo Hottiksetkin onnensa löytävät vielä ja toivottavasti kukaan ei ota liikaa paineita ja stressiä täydellisyydestä ja terveydestä 😉

Sitten kultsin kainaloon nukkumaan <3

dav

Tässä oli mun torstai päiväni, miltäs kuulosti?

 

0 kommenttia

 1. eee kirjoitti:

  Kuulosti tosi kivalta!
  Tosi huomaavainen mies sulla, ei voi muuta sanoa. Juuri tuollaiset teot lämmittää niin mieltä. Täältä sun blogista kyllä näkee, vaikken sua tunne, että huomaavainen olet itsekin.
  Voi, mulla on kolhuiset luistimet kellarissa, muistin tätä lukiessani. Siitä on ainakin kuusi vuotta, kun niitä viimeksi käytin… Nilkkoihin jo sattuu ajatuskin, mutta pakko varmaan mennä kokeilemaan tuohon lähijäälle.

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Kiitos ihanasta kommentista 🙂
  Ja on tuo miekkonen aikas ihana <3
  Mulla taas on nyt niin uudet luistimet että sattuu nilkat sen takia 😛 mutta on se luistelu kyllä kivaa ja kiva jos sait nyt inspiraation lähteä jäälle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.