Hae
Outi Karita

Timmikuu, miten meni noin niinku omasta mielestä?

FitFashionilla oli Tammikuussa Timmikuu teemana ja mä lähdin timmikuuhun mukaan mun omilla seitsemällä timmikuuaskeleella.

hdr

Alla lyhykäisesti nuo 7 askelta ja tarkemmin niistä pääset lukemaan tuosta postauksesta ”Mun 7 timmikuuaskeltani”.

Sokerikoukku
Maito ja Gluteeni
Aineenvaihdunnan boostaus
Ravinto
Liikunta
Haasteet
Rentoilu

dav

Ruuan suhteen otin rennosti, mutta halusin katkaista sokerikoukun, joka oli pahasti päällä sekä siistiä ruokavalion ns. normiin joulun ja uuden vuoden jäljiltä. Pariksi viikoksi jätinkin kaikki sokeriherkut ym. ”mässäilyt” pois ja sain sokerikoukun poikki. Tämän jälkeen jatkoin rennolla linjalla, järkevää ja ravitsevaa ruokaa ja herkuttelua, jos siltä on tuntunut ja välillä on tuntunut, mutta sokerikoukkua en ole päästänyt uudelleen valloilleen. Maitoa ja gluutenia välttäen on jatkettu tänäkin vuonna, mutta tässäkään ei mitään ehdoittomuutta. Hyvä vaikutus lehmän maidon ja gluteenin välttämisellä tuntuu kuitenkin olevan ihoon ja terveyteen. Aineenvaihdunnan boostaajana on hyvin toimineet aamuiset drinksut, johon lähes poikkeuksetta tulee ainakin puolikas verigreippi, puolikas  sitruuna ja hieman viherjauhetta. Nämä aamuiset drinksut myös antavat energiaa ja vitamiineja mukavasti. Rentoiltu ollaan myös sopivasti ja levon tarve onkin ollut vielä alkuvuodesta runsas. Liikuttukin on, mutta puolesta välistä kuuta kiusannut pikkuflunssa on estänyt liikkumasta siinä määrin mitä olisi halunnut ja timmikuun tulokset olisivat kenties olleet paremmat ilman pikkuflunssaa….

dav

Timmikuun tulokset

Ajatuksenahan oli saada pieni timmiytyminen käyntiin ja mistä en edellä maininnut oli tuo kohta haasteet. Tartuin MT Personal Trainingin Instagram haasteeseen, jossa piti kuvata kuukauden ensimmäinen päivä vaa´an lukema ja taas helmikuun ensimmäinen päivä uudelleen lukema. Pieni sosiaalinen painekin tässä haasteessa kun latasin kuvan omasta vaa´an lukemasta instaan ja tänne blogiinkin.

View this post on Instagram

Imagine… Joo mä kuvittelen tän luvun pari kiloa pienemmäksi, oloni kevyemmäksi ja josko ne kuukauden päästä sitä oliskin ? #tammikuu #on #timmikuu #voimaminä #kuukaudenkiristely #mtpersonaltraining #tehostartti #porinpiukatpaikat #jamitänäitänyton #tsemppaavatjutut #outinfitness #workingformyfitness #fitfashionfi

A post shared by Outi Vehmaskangas Os Saksa (@outikarita) on

Timmiytyminen sai hyvän startin, sillä nyt ollaan 1,4 kiloa kevyempänä kuin kuukausi sitten 🙂 Tästä on hyvä jatkaa ihan samalla kaavalla ja toivoen, että helmikuussa liikunnan määrä olisi suurempi. Jollei sama kaava toimi, niin muutetaan sitten jotain maaliskuuksi. Kuun vaihteessa siis jälleen tsekkaus ja ajatushan olisi kilomääräisesti timmiytyä n. 3 kiloa yhteensä tässä alkuvuoden aikana, mutta pikkuhiljaa. Painohan ei kerro kaikkea, mutta kyllä sekin suuntaa antaa, peilikuva kertoo sitten matkan varrella riittääkö vähempi vai voisiko tavoitetta nostaa…

dav

Olen siis tyytyväinen, omasta mielestäni meni hyvin!
Ja nyt ”uskaltaudun” laittamaan vähän paljastavamman kuvan kunnostanikin, pikkuhiljaa alkaa omaakin silmää enemmän taas miellyttämään kondis, mutta oma silmä sanoo, että vähän vielä 🙂

dav

Oliko sulla Timmikuu tai joitain haasteita / tavoitteita Tammikuulle ja miten meni?

0 kommenttia

  1. sipsi kirjoitti:

    Sun kroppa on tosi nätti!:) Ei nuo kilot ees haittaa, kroppa on sporttinen mutta naisellisen muodokas oikeista kohdeista! Ihanaa jos oma peilikuva saa hymyilemään:)

    • Outi Karita kirjoitti:

      Voi kiitos sipsi! Tulipa hyvä mieli tästä kommentista! 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *