Hae
Outi Karita

In the meanwhile…. Hei vakkarilukijat!

On ollut hieman hiljaista blogin puolella muutaman päivän, pahoittelut siitä! Kiirettä pitänyt bisnessnaisella 😀 Heitin kysymyspostauksen tuossa alkuviikosta ja kaipailisin vielä muutamaa kysymystä, olis kiva jos te vakkarilukijat ja tottakai muutkin heittäisitte vielä muutaman kysymyksen niin on sitten mukavampi tehdä vastauspostaus 😉 Joten  vastauspostaus saakin vielä odotaa, nyt on aikaa keskiviikkoon asti heitellä vielä kysymyksiä! Ja kysymykset saa jättää tämänkin postauksen alle, alkuperäinen postaushan oli ”Haluuks tietää mustaa jotain ja kuulla mun ääneni?” ja toki sinnekin saa käydä kysymyksensä heittämässä edelleen.

dav

In the meanwhile….

Miksi kiirettä on pitänyt? Mulla oli loppuviikosta kahden kynttiläkutsut pidettävänä ja lisäks Party Litellä tuli aivan mahtava tuikivatarjous, joka myös hieman työllisti minua kun tilauksia alkoi sadella. Tammikuu on ollut mun 4 kuukauden konsulttiuran paras myyntikuukausi ja tässä kuussa ensimmäistä kertaa bonustusrajakin ylitetty, WOOPWOOP!!!

Eilen sain sitten ihanan ystäväiseni kera pienen kummityttömme vieraaksi ihan yöksi asti <3 Ei tässä siis ole kerennyt somettelemaan niin hirveästi 😀 Keneushoitolassa kyllä olen kerennyt rentoutumaan, pientä arjen luksusta ja ihon hoitoa kasvohoidossa 🙂

Nyt pitäisikin hetkeksi irrota paremmin aikaa taas täne blogin puolelle. Kun tuo Party Lite konsultin urakin tässä alkaa hioutua niin saa siihenkin paremman rytmin pikkuhiljaa. On ollut kyllä ihan mun juttu tuo konsultin homma!

Mut hei, heittäkääpä vielä niitä kysymyksiä!

dav

0 kommenttia

 1. Ripsu kirjoitti:

  – Mitä tavoitteita sinulla on tällä hetkellä liikunnan suhteen?
  – Lempiruoka kaikista ruoista ( ei siis pakko olla terveellinen)?
  – Lempiruoka terveellisistä ruoista?
  – Salainen paheesi (joka ei enää ole salainen jos sen tässä paljastat ;)?
  – Millainen olisi unelmiesi vapaapäivä, jos se vietettäisiin Porissa, ei siis missään lomamatkalla?
  – Ja loppuun toive: lisää ruokapostauksia, niistä saa aina inspiraatiota omiin syömisiin 🙂 Esim. ruokapäiväkirjoja.
  – Ja ne ”minun päiväni -tyyppiset” postaukset ovat tosi kivoja myös, minua ei ainakaan haittaa vaikka niitä varten et ehtisi ottaa kuvia ihan jokaisesta päivän tapahtumasta.

 2. Anna kirjoitti:

  Mistä pidät eniten itsessäsi? Millaisia asioita arvostat eniten muissa? Mikä on hienoin asia, jonka olet koko elämäsi aikana tehnyt? Jos tekisit bucket listin vuodelle 2016, mitä asioita siihen kuuluisi?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.