Hae
Outi Karita

Alemyyntien löytöinä mm. täydelliset farkut

Mun ei laisinkaan ollut tarkoitus mennä alemynneille, mutta kuinkas ollakaan, kyllähän mäkin itseni sitten kaupoilta löysin ennen vuodenvaihdetta 😉

dav

Sain itseasiassa Rikulta joululahjana JC:n lahjakortin farkkuja varten ja mikä tuuri! Lähes kaikki bootcut mallin farkut alessa ja niin oli myös nuo ihanat Leet, jotka mulla on jo vaaleinakin. Nyt sain ostaa kokoa pienemmät kuin syksyllä ja sehän ilostutti! Farkkujen sovittelu on joskus tuskaa kun ei sopivia löydy, nyt oon näihin Leen bootcut malleihin ihastunut, niin hyvät päällä ja istuu mulle kuin nakutettu! Matalavyötäröiset ei peitä mun takapuolta ja välillä kun saan reiteni ja lantioni mahtumaan niin vyötäröön jää kauheasti tilaa, mutta nää on nyt mun luottofarkut! Neule joka kuvissa on löytyi Vero Modasta 5 eurolla, aikas löytö!

farkut

Vero Modasta löytyi sitten muutakin kuin tuo neule. Mustat leveälahkeiset suorat housut hintaan 15 €! Muujähän myi mulle sittenmyös topin noiden housujen kanssa, en muista mitä maksoi, mutta siinä ei enää ihan yhtäisot alet olleet, mutta niin perfect noiden housujen kanssa, eikö?

suorat

Voipi olla, että blogin puolella musta kuuluu vasta viikonlopun jälkeen, mutta hei, Instasta @outikarita voi seurata meitin viikonlopunmenoja kyllä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.