Hae
Outi Karita

Paloja arjesta, elämää ja kuulumisia

Pitkästä aikaa postaus vähän siitä sun tästä, höpöhöpöjuttuja ja arkea, paloja mun arjesta, elämää, juttuja….

hdrNuutipukinpäivänä täälläpäin on lasten tapana kierrellä ovilla kysymässä ”Saako laulaa?”, niin mäkin kiesrtelin muksuna kavereitten kanssa ja saaliina oli karkkia, joskus muutama kolikko ja äh, hedelmiä 😛 Nyt mietin, että jääkö meille nyt kovasti näitä herkkuja kiusaksi 😛 Muutama nuutittaja on kyllä poikennut, varauduin vähän useampaan ja olihan tuossa joulultakin jääneitä karkkeja 😀

dav

Eilen olin vielä ohjailemassa jumppaa, pieni flunssan iskemisolo kyllä vaivasi ja otin iisisti. Olo oli hyvä jumpan jälkeen, mutta…

dav

Tänään tällaisilla tropeilla ja jumppaan piti pyytää tuuraajaa, tosi kurja juttu…. Onneksi ei nyt kauhean paha lentsu ainakaan vielä iskenyt, toivotaan että lähtee yhtä nopsaan kun tulikin!

davEilen tein maidotonta pinaattikeittoa kauramaitoon ja kaurakermaan, vois sanoa olevan parempaa kuin maitoon tehty, makua löytyi tästä enemmän!

davPientä kosmetiikkavaraston täydennystä tein maanantaina kun kävelin sokoksen läpi 😀 Oli hyviä tarjouksia ja tuo tigin hoitoaine on aivan taivaallisen ihanan tuoksuista, ihankuin vanukasta olisi ja on kyllä oikein hyvä tuote muutoinkin, raaskein ostaa kun oli tarjouksessa…. Kyttään usein shamppoo- ja hoitoainetarjouksia, olen aika tarkka mitä ostan 😉

davHih, eilen tuli kauhea määrä Party Lite laatikoita ja tässä ihania uutukaisia kotiin ja esittelypöytään! Oli pakko levittää heti esille. Pitkään lootussomisteeseen täytyykin hankkia kuppeihin muutakin kivaa kuin kynttilöitä, ehkä viinipullonkorkkeja, joku tekokasvi, mitä muuta?

dav

Näistä uutukaisista mun suosikit oli ehdottomasti Meditaatio somitse ja Lootuksenkukka tuoksulyhty, ihania!!! Ja ainiin, mullahan on verkkokauppa sekä konsultin facesivut. Kauempanakin asuvat voivat tilata verkkokaupasta suoraan kotiin ja lähempänä asuvat voi pistää mulle viestiä vaikkapa noiden facesivujen kautta 😉 Pieni mainostus siis tähän väliin 😀

davTaikalehdestä saa kivoja ideoita töihin, mutta myös muutenkin, jos tykkää itse näperrellä ja mähän tykkään, seuraavaksi ehkä jotain ystävänpäiväksi 😉

mde

Multa löytyy kotoa nykyään tällainen purkki, johon idean sain Marissalta <3 Tähän kerään jokapäivältä tai ainakin pyrin jokapäivä kirjoittamaan lappusen päivän kivoista asioista, hyvistä hetkistä, ilon ja kiitollisuuden aiheista yms. höppänästä 😀

davMä oon lukenut vaikka kuinka kauan yhtä Remeksen kirjaa. Olen aina tykännyt Remeksen kirjoista ja tääkin on hyvä, mutta nyt ei vain jostain syystä tunnu iskevän. Toisenlaiset kirjat kuin dekkarit tuntuis uppoavan nyt ja mulla on muutamakin kirja hyllyssä, joihin tekis mieli tarttua, mutta oon päättänyt, että  tällä kertaa luen tän nyt loppuun ennenkuin aloitan uuden. Luin tässä välissä siis jos yhden kirjan 😀 Tää on kuitenkin hyvä vaikkei tällä hetkellä upotakkaan mua selvittämään kirjan tarinaa… Tavoite olis saada nyt loppuviikon aikana tää päätöksen niin voin aloittaa jonkun uutukaisen.

davJoku mut on kuitenkin koukuttanut, Rikun kanssa ollaan yhdessä koukuttaudutti Dexteriin, 5. kausi menossa, mutta yksikseni oon koukuttunut The Originalsiin. Vamppyyripäiväkirjat on mut jo aikoja sitten koukuttaneet ja nyt tämä!!! Ja jos ei joku tiedä niin Vampyyripäiväkirjat ja tämä The Originals linkittyy toisiinsa 😉

davUlkona on välillä tosi kylmä, liiankin kylmä, mutta on siellä myös kaunista <3

hdrKotona taas syttyy lähes joka ilta kynttilät <3

dav

Tämmöisiä juttuja mulla tällä kertaa, jaksoittekohan mukana 😀

0 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Siis nam toi pinaattikeitto oon haaveillu jo viikon pinaattikeitosta ja nyt kyllä teen sitä seuraavaksi ja nimenomaan kauramaitoon.

  • Outi Karita kirjoitti:

   Noniin täältätuli vielä sysäys sun pinaattikeittokokkailullesi 😀
   sitä tulee kyllä tehtyä suht säännöllisesti, on niin hyvää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.