Hae
Outi Karita

Talvi-ihon hoitoa

Yhteistyössä Lumene

Ilman yhteistyötäkin, tässä tuotteita joita testauksen jälkeen voin todella suositella!
Kärsitkö kuivasta ihosta? Tuleeko ihollesi kuivia ja karheita alueita, ihottumaa?

dav

Aikalailla kaikilla varmastikin kuivuu iho näillä ilmoilla, niin myös meikäläisellä. Omaanpa vielä atooppisen ihonkin, joten takuulla kuivuu. Iho kuivuu ja kiristää, ajoittain iholle ilmestuu kuivempia ja karheita alueita, harvoin enää pääsee muodostumaan varsinaista ihottuma-aluetta, vielä viime talvena oli toisin… Tosin maidon ja gluteenin reilu vähentäminen ja välttäminen on selvästi vaikuttanut ihon kuntoon uudella tavalla! Rasvausta iho jokatapauksessa vaatii päivittäin ja sainkin Lumenelta ihanan setin talvi-ihoa hoitamaan.

dav

”Enduring the Arctic extremes of frozen winters and bright summers, our wild berries asre some of the most potent on Earth. We then transforme what nature has perfected into powerful bioactive skincare products that illuminate your natural beauty.”

Tuotesarjan teemana on rauhoittava & kosteuttava. Sarja on hajusteeton ja väriaineeton, tuotteet on dermatologisesti testattuja ja Lumenen kanssa yhteistyössä tuotesarjassa on allergia- ja astmaliitto. Tuotesarja sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle.

dav

Rauhoittava & Kosteuttava päivävoide

Kevyt, riittoisa, miellyttävä, kosteuttava.
Näillä sanoilla kuvaisin tuotetta. Voide imeytyy hyvin ja jättää ihon pehmeäksi.

Voiteen kerrotaan sopivan myös couperosa iholle voiteen rauhoittaessa ihon punoitusta ja kuumotusta. voide myös rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ihoa sekä suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Rauhoittava ja kosteuttava naamio

Vanha suosikkini!

Ihan suosikkituotteeni kasvojenhoidossa ollut jo tovin. Tätä on siis jo aiemminkin hyllystä löytynyt ja todella kiva kun sain tätä lisää! Kosteuttaa hyvin! Mulla myös imeytyy niin hyvin, että kun ohjeena on taputella 10 minuutin jälkeen ylimääräiset paperilla pois, niin mitään ei tarvitse poistella iholta. Vaikka kaikki imeytyykin ihoon, niin silti huomaan naamion kosteuttavan tehokkaasti minunkin kuivaa ihoa ja jättävän ihon ihanan pehmeäksi.

Tehokosteuttava naamio herkälle iholle, joka rauhoittaa tehokkasti ihoärsytyksiä, punoitusta ja kuumotusta, saa ihon tuntumaan pehmeältä ja joustavalta.

Rauhoittava tehovoide

Tätä todella suosittelen!

Paksumpi tehokosteuttaja, täsmävoide kuiviin ja karheisiin alueisiin sekä ihottuma-alueille. Noin lyhykäisesti kuvailtuna kuvailisin voiteen.
Erityisen kuiville ja karheille ihoalueille hyvin toimiva täsmävoide, joka käy hyvin muuallekin kuin kasvoille. Itse laitoin tänään olkapäiden iholle joka tuntui karhealta ja hieman kiristi, enää ei kiristä ja karheuskin lähtenyt ja voiteen levittämisestä on jo pian 8 tuntia.

Voiteen kerrotaankin olevan ensiapu kuivalle, karhealle ja ärtyneelle iholle. Auttaa palauttamaan ihon hyvinvoinnin jopa 5 minuutissa. Ihoa rauhoittava teknologia kosteuttaa ja hoitaa ihoa välittömästi, helpottaa tehokkaasti ihoärsytyksiä ja epämiellyttävää tunnetta iholla. Ajan myötä ihon sietokyky ulkoisia ärsykkeitä vastaan paranee.

Millainen sun ihosi on?
Vaikuttaako siihen talvi?

dav

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *