Hae
Outi Karita

Viikonlopulle vinkki, Rocky valmentajana!

”It ain´t about how hard you hit. It´s how hard you can get hit and keep moving forvard.”

Viikonlopulle leffavinkkinä:
CREED – THE LEGACY OF ROCKY

creed1

Oltiin katsomassa viime viikonloppuna tuo 1.1.2016 ensi-illan saanut Creed. Monihan on nähnyt ainakin jonkin Rocky leffan ja jos ei niin tietää nyt luultavasti kuitenkin kuka on Rocky, vai? Mä oon jokusen Rockyn katsonut, mutta täytyy sanoa etten ihan kunnolla niitä muista, siis tarkkaan, joten en osaa näitä verrata aiempiin. No eihän tätä tarvikaan verrata aiempiin Rockyleffoihin, tää on kuitenkin tavallaan ihan oma leffansa! Riku kuitenkin sanoi, että hälle tuli mieleen leffasta Rocky ykkönen. Aiempia Rockyjä ei tarvi kuitenkaan ollut nähnyt mielestäni jos tätä menee katsomaan.

CRD206_000021.tif

Kummatkin Rikun kanssa tykättiin tästä Creedistä. Pitkävetoisuudesta leffassa ei ollut tietoakaan, leffa kesti reilu 2 tuntia, jotka kulutti oikeen mieluusti Creedin kanssa 😉 Mun mielestä tarina leffassa oli hyvä ja leffasta tuli hyvät vibat niin sanotusti. Toimii leffa myös hyvänä motivaattorina vaikkapa treeneihin ja asenteeseen yleensäkin elämässä tavoitteidensa/unelmiensa saavuttamiseen, se on se taistelutahto! Näyttelijäsuoritukset olivat hyvät ja päärooleissa nähtiin Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Phylicia Rashād ja Tony Bellew.

creed2

Finnkinon esittelyteksti

”Adonis Johnson (Michael B. Jordan) ei saanut koskaan tuntea kuuluisaa isäänsä, raskaansarjan mestari Apollo Creedia, joka kuoli ennen hänen syntymäänsä. Nyrkkeily on kuitenkin hänellä veressä, joten Adonis suuntaa Philadelphiaan, missä Apollo Creed aikanaan otteli legendaarisen ottelun kovaa nousukasta Rocky Balboaa (Sylvester Stallone) vastaan.

Philadelphiassa Adonis etsii Rockyn käsiinsä ja pyytää tätä valmentajakseen. Rocky on jättänyt nyrkkeilyn jo taakseen, mutta taipuu nähdessään Adoniksessa samaa voimaa ja päättäväisyyttä kuin Apollossa, raivokkaassa vastustajassaan, josta tuli hänen läheisin ystävänsä. Rocky treenaa nuorta nyrkkeilijää, vaikka kamppailee itse kuolettavampaa vastustajaa vastaan kuin ikinä kohtasi kehässä.

Vanha mestari Rocky kulmauksessaan, Adonis saa pian itse mahdollisuuden mestaruuteen – mutta pystyykö hän kehittymään oikeaksi taistelijaksi ennen ottelua?”


Onko joku muu jo käynyt katsomassa Creedin?

Onko joku ajatellut kyseisen leffan katsastaa?

(Lähteet: Finnkino)

0 kommenttia

 1. Mirva kirjoitti:

  Todellakin menen katsomaan, itseasiassa tänään 🙂 Olen itse sen verran kova Stallonefani, että ihan senkin puolesta jo mentävä!! Ja noista Rocky -elokuvista saa kyllä hyvää motivaatiota yleensä kaikkeen tekemiseen 🙂

  • Outi Karita kirjoitti:

   No sieltä löytyi ainakin Rockyfani tai Stallonmenfani 😀
   Rockyt toimii hyväno motivaattorina kyllä, tuu tänne kertomaan ihmeessä mitä tykkäsit uusimmasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.