Hae
Outi Karita

Viikon smoothievinkit

Viikon jokaisena päivä olen tehnyt aamulla itselleni smoothien, joko aamupalan lisäksi tai aamupalaksi. Smoothiet on olleet vähän erilaisia joka aamu, mutta ajatus niissä on ollut ravita kehoa, virkistää, herättää, antaa virtaa ja boostata aineenvaihduntaa. Lisäksi kaikki smoothiet on maidottomia ja gluteenittomia. Näppärä tapa nauttia etenkin sitä vihreää, sillä smoothieen saa tungettua yllätävän paljon kaikkea. Aamupalasmoothie vaatiikin sitten vähän muutakin kuin hedelmiä ja vihreää ja varmasti alta tunnistaakin mitkä on olleet aamupalan lisänä ja mikä aamupalaksi.

MA

davdavTI

davhdrKE

dav

TO

dav

PE

davdavLA

dav

SU

mde

Itsellä on noiden hedelmien käyttö hieman suppeaa allergioiden takia, mutta kyllähän sitä silti vaihtelevuutta saa kun pistää mielikuvituksen liikkeelle 🙂 Toivottavasti saitte teksteistä selkoa, kysykää jos ette saaneet!

Instassa btw seuraan kahta eri smoothiesivustoa, jotka ovat hyvin inspiroivia, kannatta tsekata @smoothiecreations sekä @the_smoothie_agent

Saitko uusia ideoita?
Mitkä on sun lemppariaineksia smoothieen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.