Hae
Outi Karita

Vuodenvaihteen syömisiä ja nyt tuli stoppi

Meidän vuodenvaihteen syömiset olivat kyllä ihan superherkullisia! Ennen aattoa teinkin postauksen, jossa kerroin vähän suunnitelmista ja linkkaisin/vinkkailin parit reseptitkin. Nyt sitten kuvina miltä meidän uv näytti ruokien osalta.

dav

Aattona Riku teki meille todella herkullisen dinnerin, mä tein salaatin, mutta muuten riksa kokkaili ja uskalsi jopa tehdä sitä Tiramisua, mun lempijälkkäriä ja onnistui siinä oikein hyvin 😀 Aaton reseptit löytyy aiemmasta postauksestani ”Mitäs uuden vuoden pöytään?”

PhotoGrid_1451589956743davdav

dav

Uudenvuodenpäivänä sitten kokonnuttiin muutaman ystispariskunnan kanssa meille brunssille, jokainen toi jotain ja pöytä oli oikein herkullinen. Itse tein banaanilettuja sekä täytettyjä munanvalkuaisia, joiden resepti löytyykin kuvasta, suosittelen testaamaan! 😉

dav

dav

dav

Uudenvuodenpäivän iltana sitten vielä herkuteltiin Fried Pizzalla. Fried pizza tehdään kuten pizza, mutta pohja paistetaan paistinpannulla öljyssä ennen kuin laitetaan täytteet päälle. On sitten ihan älyttömän hyvää!!!

dav

STOPPI!

Vaikka tuntuu, ettei tässä joulun ja uuden vuoden aikana ole syönyt määrällisesti paljoa ja painokaan ei ole noussut kiloa enempää, niin olossa tuntuu. Olo on raskas ja tukkoinen. Ruoka on ollut niin erilaista, raskaampaa. Lisäksi kun on syksyn ollut vähemmällä gluteenilla ja lehmänmaidolla niin vaikuttaahan sekin, ihokin oireilee nyt hieman joko ruuasta tai pakkasesta, ehkäpä kummastakin. Nyt on aika sanoa STOP! Puhdistavat smoothiet aloitin jo viikko sitten ja nyt putsataan muutenkin ruokailut normiin. Maanantaina piti alunperin startata tää siistiminen kunnolla, mutta kyllä nyt sai riittää ja tänään syödään kevyemmin ja unohdetaan suklaat hetkeksi. Sokerikoukusta on päästävä irti, pari viikkoa ainakin totaalia siistiä ruokavaliota. Herkuttelullekin on kuitenkin joskus paikkansa ja kunhan tästä olo taas saadaan fressiksi ja sokerikoukku nujerrettua niin voidaan päästää vähän rennommalle vaihteella ja pitää sillointällöin niitä ei niin puhtaita herkkuhetkiäkin 😉

dav

TAMMIKUU = TIMMIKUU!

Ehkä ootte tän kamppiksen ja teeman jo huomanneetkin täällä fitFashionilla. Kampanjan keulakuvina on ihanat Anna ja Monna!

Timmikuu_on_asenne

Monnan blogista kopsattuna:

”Me yhdessä haastetaan mukaan kaikki teidät lukijamme ja teille on luvassa upeita palkintoja. Timmikuu on FitFashion.fi:n ja Kauneus ja Terveys.fi:n yhteinen hyvinvointikampanja ja sen yhteistyökumppani on kuntoklubi Forever, joka lahjoittaa pääpalkinnon timmikuuhun osallistuneille. Tägää siis inspiroiva motivaatio-, treeni- tai vaikka ruokakuvasi Instagramissa hahstagilla #timmikuu niin olet mukana. Viikkopalkintoja arvotaan yhteensä neljä ja ensimmäinen niistä jo 4.1.2016. Pääpalkintona on puolen vuoden jäsenyys Forever kuntoklubille (arvo 540€) ja se arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Voittaja ilmoitetaan Instagramissa (@fitfashionfi & @kauneusjaterveys) 3.2.2016 mennessä. #Timmikuu osallistumisaikaa on 31.1.2016 saakka ja riittää, että tosiaan tägäät kuvasi ja instagram-tilisi on julkinen. Toivottavasti moni teistä lähtee mukaan inspiroimaan muita omilla kuvillanne!”

Ole säkin mukana Timmikuussa, mäkin olen!
WHO´S IN?

Ens viikolla ajattelin kirjoitella teille lisää mun timmukuustani 😉

Timmikuu_Tagaa_kuvasi

0 kommenttia

  1. Anne kirjoitti:

    Hieno homma tämä kamppis, toivottavasti se innostaa mahdollisimman monia elämäntapamuutokseen. Toivottavasti ei vaan jää yhteen kuukauteen… 🙂

    • Outi Karita kirjoitti:

      Samoin ajattelen. On hienoa, miten ihmiset ovat motivoituneita vuodenvaihteessa ja kun huomattaisiin pitää se maltti innostuksessa mukana niin motivaatio olisi todennäköisemmin pysyvämpää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.